Суша в леглото на Слави повече от година

23.08.2017 13:43 | Видян 2131 пъти

Суша в леглото на Слави повече от година

Повече от година Слави Трифонов не е изпитвал никаква "креватна" наслада, а във връзките с представителките на срещуположния пол той се задоволявал предимно с платонична любов заради невъзможността си да бъде активен в леглото, съобщава HotArena. Водещият обаче се стараел да приема положението си трезво и компенсирал липсата на секс с много работа, споделят запознати.

Балерината Мартина Огнянова бе последната сериозна любов на Слави Трифонов, с която отношенията му приключиха през 2014 година. На раздяла обаче, когато танцьорката от "Магаданс" се залюби с боксьора Коко Колев, тя намекна, че през последните месеци от връзката си с Дългия интимността отсъствала помежду им. Злите езици още тогава шушукаха, че Мартина искала да остарее със Слави, но липсата на потомство, както и либидо у партньора й я карали да гледа встрани от семейното ложе.

Веднага след раздялата си с шоумена от Учиндол красивата блондинката забременя и роди син на новия си приятел. Още през 2014-а Слави започнал да има редовни засечки в леглото, като самият той си обяснявал това с все по-напредващата възраст, сериозните проблеми в бизнеса, носещи тонове стрес, както и лекарствата, които приема, за да се поддържа в кондиция. Трифонов се чувствал непълноценен и изплашен от засечките в леглото, той предпочитал да не бере срам пред жените, оставяйки отношенията им да не стигат до кревата.

За последните 3 години на водещия от Би Ти Ви бяха приписвани няколко връзки с апетитни жени, но нито една от тях не стигна до нещо по-сериозно. След танцьорката Мартина Трифонов залюби още една балерина със същото име, а най-шумна бе връзката му с изгрялата звезда на прогнозата за времето Натали Трифонова. Отлично осведомени източници обаче разказват, че гологлавият милионер използвал половинките си точно като компаньонки, без да ги кара да се чувстват жени в истинския смисъл на думата.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !