Криско поръчал Капчикова за платена любов

23.08.2017 10:05 | Видян 2338 пъти

Криско поръчал Капчикова за платена любов

Изпълнителят Криско поръчва за платена любов бившата си Ася Капчикова чрез свой приятел, писа HotArena.

Така гарбровецът искал да й отмъсти за разкритието, че спи с мъже, като я изкара проститутка. В социалната мрежа се завъртя скандален чат между плеймейтката и неизвестен мъж, който й предлага пари за секс. Разбира се, отговорът на офертата е положителен, а въпросната сума разпространена в уебпространството. Феновете на Капчикова предположиха, че зад гнусната ситуация стои Криско, който й отмъщава заради изказванията й пред Венета Райкова.

Те са категорични, че подлият план на габровеца е постигнал успех, тъй като официалният профил на плеймейтката буквално бе залят с въпроси за съответната поръчка и съгласието й, пише още „Телеграф“.

„Преди два месеца Фейсбук страницата ми бе открадната. Тогава реших, че е просто поредната проява на вандалско отношение и не отдадох значение на случилото се. Днес обаче съм наясно, че идеята на човека, стоящ зад кражбата, е много по-долна. Изглежда въпросното „човече“ страда от дълбоки комплекси, които успява да облекчи, злепоставяйки някой друг.

До мен достигна чат между Ася Капчикова и мъж, който желае да я поръча! Разбира се след предложената сума съгласието е налице. Зная, че лоша реклама няма, и зная, че може би ще има хора, които ще повярват на клеветата. Знаяч и че дори този факт е един чудесен пиар във времената, в които живеем, но аз няма да платя тази цена, независимо дали името ми ще бъде сред „актуалните“ или не“, коментира плеймейтката.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Няма коментари към тази новина !