Дженифър Лопес нокаутира гаджето

22.08.2017 16:31 | Видян 2622 пъти

Дженифър Лопес нокаутира гаджето

Латино дивата Дженифър Лопес ошамари публично приятеля си - бейзболната звезда Алекс Родригес. 48-годишната красавица не налага любимия си с юмруци пред очевидци от яд по баналния сценарий „бий ме, обичам те“, а за спорта.

Звездната двойка бе забелязана в оборотна фитнес зала във Флорида, където си спретнала приятелски спаринг с боксови ръкавици. Това стана ясно от видеоклип, който 42-годишният бейзболист публикува в профила си в Инстаграм. Той често споделя с последователите си своите тренировки в залата, която посещава няколко пъти седмично.

Родригес води там и дъщерите си, но за първи път с кърпа в ръка и в тясно клинче се присъедини и изпълнителката на Ain't Your Mama. Междувременно нещата между тях се задълбочават, а близки издават, че са готови да преминат към следващата стъпка, а именно брак. „Той е щедър със семейството си, с приятелите си, с мен.

Той е грижовен и сладък, способен на много и отговорен и изобщо всички прекрасни неща, които може да е един мъж.“, похвали изгората си пред сп. Extra певицата. Джей Ло и спортистът разкриха връзката си в началото на годината, след като попаднаха под прицела на папараците в интимна близост в бекстейджа на нейно шоу в Лас Вегас.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !