Криско станал милионер от лихви

22.08.2017 14:44 | Видян 1786 пъти

Криско станал милионер от лихви

Тайната за небивалия финансов възход на Криско най-после излезе наяве.

Младокът от Габрово, който демонстрира изключително благосъстояние в последните години и наскоро брои над 300 хиляди лева за тузарски апартамент в затворен комплекс в София, всъщност богатее от лихварство, а не от каканижене на черни римички, писа Таблоид.

В музикалната гилдия упорито се шушука, че Кристиян Талев раздава на колеги от бранша пари срещу баснословни лихви, което го е превърнало в милионер.

Вместо да пилее фамилните богатства, както много свои връстници, Кристиян използвал летящия старт в живота си, за да трупа нови пачки, като раздавал заеми. До певеца често опирали негови колеги, натрупали сериозни дългове или с дългосрочни ипотеки, на които банките вече не искат да отпускат кредити. Криско обаче бил щедър и винаги помагал – разбира се, срещу подходяща отплата. Според запознати сред „клиентите“ на рапъра са някои от емблематичните имена в родния шоубизнес.

Съвсем наскоро пък до заем от младежа стигнала и една от най-големите ни естрадни икони, двукратен носител на голямата награда от „Златният Орфей“. Човекът, вече на години, имал нужда от 5000 лева, за да потегне покрива на къщата си в провинцията. „Уж го прави от щедрост, ама не забравяйте, че Криско си е габровец. Сметката му е много добра. На всеки дадени 1000 лева прибира по 1200. Отдавна е милионер в евро от благотворителност“, одумват певеци завистници, потящи се за по 100-200 лева на участие.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !