Докато Максим пиянства в Царево, Албена му кръшка с млад любовник

22.08.2017 13:12 | Видян 2378 пъти

Докато Максим пиянства в Царево, Албена му кръшка с млад любовник

Лъсна причината Максим Стависки да виси сам като дрипа по родното Черноморие, докато половинката му Албена Денкова прекарва по-голямата част от лятото в Москва.

Според руските булевардни издания нашата фигуристка е завъртяла любовна връзка с известен състезател по голф в страната на Путин и по тази причина се задържа все по-често далеч от родината, писа „Таблоид“.

Става въпрос за Владимир Баликоев – 33-годишен голфър, който в момента е в челната десетка на руската ранглиста в тузарския спорт. Злите езици шушукат, че двамата с Албена се запознали на представянето на автобиографичната книга на известната атлетка София Анохина в началото на годината. Помежду им веднага припламнала искра, която вече е избуяла в пълноценна любовна връзка.

Баликоев е пълна противоположност на Максим Стависки във всяко отношение. Той е висок и чернокос, а успоредно със спорта се грижи и за образованието си, като е завършил финанси в Московския държавен университет. Владимир е разведен и за разлика от Денкова няма деца. В Русия гледат със снизхождение на забежката на Албена, тъй като е публична тайна, че Максим често я е унижавал с изневерите си в миналото. Дори когато половинката му беше бременна, той не се посвени да завърти афера с партньорката си в шоуто „Огън и лед“ Лиза Арзамасова.

Иначе точно 10 години след адската катастрофа, в която уби младеж и изпрати в доживотна кома Мануела Горсова, Максим Стависки разпуска на спокойствие само на няколко километра от мястото на инцидента. Фигуристът се е нанесъл в Царево, където с Албена имат луксозна 2-етажна къща. Русокосият спортист продължава да бръмчи навсякъде с мощен джип, подобен на хамъра, с който направи кървавия сакатлък преди години. Максим не изглежда особено притеснен от новините, че е станал рогоносец. Кара си кефа и обикаля от купон на купон по Черноморието, без да надава ухо към Москва.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Няма коментари към тази новина !