Бившата на Том Круз: Той е зъл!

21.08.2017 16:01 | Видян 2439 пъти

 Бившата на Том Круз: Той е зъл!

Не е тайна, че Том Круз отдавна е последовател на сциентологията. Към същото учение се е приобщила и първата му съпруга Мими Роджърс.

Покрай своето „хоби“ обаче актьорът получи и доста проблеми в личен план. Смята се, че именно сциентологията е в основата на раздялата му с Кейти Холмс.

Според Мими Роджърс проблемите на Том идват от неговия нелек характер. Тя споделя в интервю, че Круз не е най-приятният човек, с когото се е срещала в живота, пише OK Magazine.

„Той не е добър човек. Вие го познавате като публична личност, която се усмихва и разговаря с всички. Може да останете с впечатление, че той е много внимателен, но никой не знае, че това е маска, която скрива съвършено друг човек... Може да кажете, че с всички е така, но и хората, които са работили с него и в сциентоложката църква казват, че той е зъл. Той много напомня на лидера на сциентологията Дейвид Мискевидж. Може и да са близнаци“ обяснила тя.

Мими Роджърс не за първи път се изказва неласкаво за бившия си съпруг. Някои считат, че тя го използва за да си направи собствен пиар.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !