Деси Слава осъди САЩ

21.08.2017 14:11 | Видян 3521 пъти

Деси Слава осъди САЩ

Бременната Деси Слава се похвали, че е спечелила делото си за неправомерно поставяне на черен печат в паспорта срещу федералното правителство на САЩ. Съд във Флорида е признал грешката на служителите на посолството и певицата е напълно реабилитирана.

Жестът обаче е само морален, тъй като срокът на печата бездруго изтече миналата година.

Деси Слава не криеше за визовия си проблем, като го отдаваше на това, че "услужливи българи" са я натопили в американското посолство, че отива в страната на неограничените възможности, за да пее пред българите с туристическа виза.

Тя живя известно време зад океана, но не успя да се докопа до така мечтаното от мнозина американско гражданство.

Въпреки, че синът ѝ Майки е роден във Флорида и е пълноправен американски гражданин, майка му дълго време имаше забрана да лети до щатите. Така Деси стана една от многото български изпълнители, които нямат право да припарят на американска земя.

Със забрана да посещават Съединените щати са още Лили Иванова, Васил Найденов, Маргарита Хранова, Белослава и още няколко фолк диви.

Те масово отлитат до страната на неограничените възможности като туристи. По време на "туризма" обаче правят концерти и работят нелегално, защото не плащат данъци на заработените там долари, пише Таблоид.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !