Нико Тупарев: ВИП Брадър ще има нов водещ

21.08.2017 11:00 | Видян 2925 пъти

Нико Тупарев: ВИП Брадър ще има нов водещ

Продуцентът на най-успешния български риалити формат ВИП Брадър Нико Тупарев гостува в сутрешния блок "Здравей, България”, където разказа подробности за новия сезон, в който движещата тема ще бъде любовта.

В предстоящото риалити се оказва, че движеща ще бъде любовта. Зрителите са свикнали обаче да гледат и конфликти, ще бъде ли различна драматургията?
Няма драматургия без конфликт, независимо дали е турски сериал или риалити шоу. Така е създадено, за съжаление и семейството е на базата на конфликтите. Дано поне да се заражда с любовта.

Какво ще видим в предаването?
Любовта е няколко цикъла, различниса етапите. Различни са и любовите, към детето също има любов.. В един момент трябва да преодолееш и да обичаш врага си, независимо какво ти е направил. Любовта е най-голямото оправдание за всички злини и глупости, които ние правим, но и най-приятното усещане, защото с нея е свързано и най-голямото щастие.

Само за любов ли ще става дума в риалитито?
 А то не е щастие, а е много повече драма. Любовта е символ, тема. Имаме и млади и стари. Имаме жени, които търсят любовта, мъже, които са разочаровани и търсят любовта. Ще има любовта между майка и дъщеря, всякакви комбинации

Ще бъде ли поставена любовта на различни изпитания?
Имаме много голяма амбиция да създадем някаква любов…Ще бъде поставено на изпитание – готов ли си да направиш нещо за любовта. То е работа. И любовта се оказа работа. То е ангажимент, мислене, стратегия. Не е просто импулс

Можем ли да кажем имена на участници?
Нашата логика е: Гледайте, за да видите.  Заложили сме на класиката: да има млади, стари, умни и смешни. Но нещото, което най-много вълнува хората е любовната история.

Кога започвате?
Ние сме в активна и финална преподготовка. Стартираме на 11 септември. Ще имаме нов водещ. Този път проектът ще продължи три месеца, но в него реално ще има два сезона.

Каква ще е ролята на Биг Брадър?
Чудехме се дали самия Биг Брадър да не бъде ангел или херувим. Но в нашето общество той е Бог, а това е Земята. Бог праща херувим,така че Биг Брадър ще обича най-много своите съквартиранти. От няколко години се опитваме да правим по-дълбоко риалитито и да разширяваме аудиторията. Имаме си крайните фенове, но това е психологическо предаване за взаимоотношенията между хората.

Ще има ли „змия“ в Къщата?
Ще има, задължително, нали някой трябва да я изпрати. /смях/.

Как ще изглежда Къщата на съквартирантите?
Дизайнът е нов и ще стои страхотно, тъй като темата е много удачна.

Има ли някой участник с много специални изисквания?
Тази година нямаме някой с големи претенции, споредмен темата на сезона също помага.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !