Тони Стораро издаде албум на гръцки език

18.08.2017 16:22 | Видян 1871 пъти

Тони Стораро издаде албум на гръцки език

Дългоочакваният албум на Тони Стораро Greek Live 2017 вече е на пазара. Той се казва I Zoi Mu, което в превод означава Моят живот. Заглавието не е избрано случайно.  Преди повече от 20 години, когато започва да се занимава с музика, прохождащата тогава звезда си мечтае да пее на гръцки език, защото му се отдава, гласът му приляга на гръцките мелодии, а сърцето му бие с техните ритми. Той постепенно трупа в репертоара си набор от хитове на Южната ни съседка, с които и до днес радва почитателите си по участия.

Но чак сега ги събира на едно място.

Всички песни, включени в албума, са популярни и са му подарък от неговите близки приятели – гръцките звезди Василис Карас и Зафирис Мелас.

„Аз съм това, което съм, защото тези хора ги има. Те винаги са били мои музикални идоли и съм горд, че вече са и мои приятели. И двамата ми дадоха разрешение да изпълнявам техните песни. А аз взех откъси и ги събрах в този лайв“, откровеничи Стораро.

Компилацията съдържа три микса. Първият е с бавни парчета. Вторият с такива, на които се играе традиционният гръцки танц зейбекико. Едно от тях Човекът Глас прави в дует със сина си Фики. Третият микс е от бързи песни. Заснета е на DVD и видео версия, в която ги представя на живо с голям оркестър. В България досега не е правен такъв проект.

„Задавали са ми въпроса защо, след като знам толкова много гръцки песни и хората харесват как ги изпълнявам, не отида да пея в Гърция. Винаги отговарям, че благодарение на българския народ аз съм Тони Стораро и ще му бъда предан. Признателен съм на всеки един човек, който съм докоснал с гласа си през годините“, категоричен е Големият Тони.

Двойният диск Greek Live 2017 I Zoi Mu вече е на пазара.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !