Яна Маринова конкурира салса шампиони

17.08.2017 13:12 | Видян 2324 пъти

Яна Маринова конкурира салса шампиони

От четири до осем часа на ден тренира Яна Маринова за танцувалните сцени в Привличане. Най-добрата непрофесионална актриса у нас е продуцент на новия български филм заедно с Башар Рахал, сюжетът се върти около опитите на група тийнейджъри

да се изкачат на върха на хранителната верига

в едно частно училище, а в униформите им се вмъкват Луиза Григорова и Радина Боршош. Битките на дансинга са гръбнак на драмата, която Лента ще разпространи в кината в началото на 2018 г.

„Във филма има голям набор от хореографии, в момента ги изготвяме. Радина се справя прилично засега и се надявам с напредването на снимките да стане перфектна. Лично аз дублирам в основния танц главния герой и имам доста сложна салса с Яна Маринова. С нея партньорството е на доста високо ниво и съм сигурен, че драгият зрител ще бъде впечатлен от крайния резултат“, сподели за Монитор атлетът, когото зрителите познават от формати като Dancing Stars - Атанас Месечков.

Освен с Месечков, Яна Маринова работи с още двама хореографа – Димитър Лазаров от Салса де фуего и Пламен Андреев-Пачо. Силата си на паркета тя открива още в периода на сериала Стъклен дом, когато заменя кикбокса със салса и любимият ѝ Тихомир ѝ предлага брак именно в ритъма на танца.

Добрата си двигателна култура Маринова разгърна и в друга училищна лента - 11а, в който играеше преподавател по литература с проблемен клас. Там обаче акцентът беше в тангото и хип-хопа. "Привличане разглежда отношенията учители-ученици и родители-ученици, а привличането е към всичко –

от избора на професия, през приятел, който е на твоята вълна,

до амбицията да преследваш целта си“, каза за Монитор Яна. В случая тя отново скача в кожата на възпитател.

„Един от основните въпроси, вълнуващи тийнейджърите във филма, е как ще бъдат приети от околните и с това са свързани основните им страхове. Тук учителят има голяма роля с примера, който дава“, добавя Маринова.

Режисьор на проекта е Мартин Макариев (Вила Роза, Под прикритие), а в каста влизат още Койна Русева, Александър Сано и Башар Рахал. „Привличане“ е петата продукция, която Нова броудкастинг груп подкрепя след Маймуна, Воевода и Бензин на Асен Блатечки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !