Първата звезда, която влиза във ВИП брадър е ясна

16.08.2017 14:39 | Видян 3362 пъти

Първата звезда, която влиза във ВИП брадър е ясна

След по-малко от месец в родния ефир ще стартира едно от най-коментираните родни риалити предавания - ВИП брадър. Шумът около шоуто е огромен и вече всички се питат кой ще влезе в звездната къща. Без спекулации можем да кажем, че името на първата звезда, част от родния елит, е известно.

Няма да крием повече и ви съобщаваме, че става въпрос за Мегз. Скандалната дизайнерка, която напоследък счупва тъпометъра, както се изразяват потребители на социалните мрежи, генерира огромен интерес и вероятно това е причината да бъде привлечена от Големия брат.

Преди месеци тя участва в Черешката на тортата, където направи истински форур, чупейки щраусови яйца с бормашина. Още тогава всъщност се заговори, че именно тя може да е част от новия сезон на хитовото звездно риалити, което тази година ще се проведе под надслов за любовта.

Както вече е известно, освен Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, към екипа на предаването като ко-водещ се присъединява и Миглена Ангелова. Устата червена дама със сигурност ще провокира участниците с хапливи въпроси и ще вдигне градусите на напрежението в Къщата до максимум.

Самата мадам "Искрено и лично" преди часове публикува интересен текст в социалната мрежа, с който приканва всички да застанат пред мониторите и да не изпускат и миг от предаването, от което отново ще е част.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !