Даниел Крейг потвърди завръщането си в ролята на Джеймс Бонд

16.08.2017 13:40 | Видян 1814 пъти

Даниел Крейг потвърди завръщането си в ролята на Джеймс Бонд

Даниел Крейг официално потвърди, че ще се завърне в ролята на агент 007 в предстоящия Bond 25 в The Late Show заедно със Стивън Колбърт във вторник. Преди това Крейг бе прикрепен към проекта с доклади от Ню Йорк Таймс и други, но никога не го потвърди лично - до появата му в шоуто на Колберт.

- Да - каза Крейг на Колбърт, когато го попита дали ще се върне като таен агент. Той каза, че е известно, че ще повтори ролята за "няколко месеца". "Ние го обсъждахме, току-що се опитахме да разберем нещата", обяснява той, добавяйки: "Винаги съм искала да имам нужда от почивка".

Той също така потвърди, че за последен път ще се заеме с емблематичната роля, като каза: "Аз просто искам да изляза на висока нота и не мога да чакам."

Крейг по-рано вторник сутринта каза на радио "Бостън": "Не бих искал да спукам балона, но в момента не е взето решение. Има много шум и нищо не е потвърдено и аз не съм , За да спечелите повече пари или да направите нещо подобно. В момента всички лични решения са направени", каза Крейг на Morning Magic 106.7. "Знам, че са отчаяни да тръгнат и на теория бих искал да го направя, но все още няма решение".

Крейг спомена тези по-ранни интервюта по време на появата си в The Late Show, като казва: "Трябва да се извиня на всички хора, с които съм направил интервюта днес, защото исках да ви кажа", позовавайки се на Колбърт.

Крейг играе агент 007 от 2006 Casino Royale и оттогава участва в три други филма на Бонд: "Quantum of Solace 2008", "Skyfall 2012" и 2015 "Spectre". Крейг направи заглавия след освобождаването на последния, за да направи негативни коментари относно възможността да продължи ролята. "Бих предпочел да счупя чашата и да смачкам китките", казва звездата на Time Out London през 2015 г. за евентуално завръщане в ролята.

По отношение на коментарите си той казал на Колбърт: "Няма смисъл да се извинявате за това, но два дни след като завърших снимането на последния филм, отидох направо на интервю, където някой попита:" Би ли направил друг? " И аз казах, "Не!"

Той добави, че вместо да казва нещо "със стил и благодат", той каза, че е дал "наистина глупав отговор".

Напоследък изглежда, че Крейг смекчава перспективата си за възвръщане на ролята. Франчайзингът процъфтява с Крейг начело, като спектърът спечели 880 милиона долара навсякъде по света, а Skyfall през 2012 г. спечели повече от 1,1 милиарда долара.

Все още неотместеният Bond 25 беше официално обявен от EON Productions и Metro-Goldwyn-Mayer миналия месец с официално обявена дата на пускане 8 ноември 2019 г.

Източник: hollywoodreporter

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Джейкъб Колиър и Мистерията на...

Шесткратният носител на "Грами" ще свири и пее заедно...

Нети Добрева и Асен Блатечки с...

Театралната постановка Този филм за първи път на...

Няма коментари към тази новина !