Влади Въргала се разрида на юбилея му

16.08.2017 13:55 | Видян 874 пъти

Влади Въргала се разрида на юбилея му

Владислав Карамфилов, по-известен като Влади Въргала, чества половинвековен юбилей на 11 август. Големият победител във ВИП Брадър 2014 получи неочакван подарък от своите най-близки приятели и колеги, работили заедно по филмите му Шменти капели и Шменти капели: Легендата.

Без изобщо да подозира какво му готвят, Въргала бе подмамен от актьора и негов верен другар през годините Август Попов до място, пличащо на склад. Когато отвори вратата, Влади онемя от това, което видя. Актьоръг загуби дар слово, а емоцията му бе толкова силна, че се разрида от вълнение.

Видеото от тайното парти на Въргала сподели Жени Калканджиева, която също се оказа сред хората, организирали партито в чест на 50-тия рожден ден на актьора и продуцент.

"Случи ми се нещо Велико! Не мога да насмогна да благодаря на всички приятели за любовта и силата! Благодаря им!", коментира пред ПИК изненадата Влади Въргала.

"Без да предполага Влади се озова на място, където 170 души му бяха устроили тържество-изненада. И тъй като беше изгубил СМИСЪЛА в последните години и шокиран от броя на хората, които бяха дошли от всякаде, за да го прегърнат, с пълни със сълзи очи рече: "Значи все пак животът ми е имал смисъл!", сподели и Август Попов.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Един от обвинителите на Кевин Спейси...

Делото на Кевин Спейси за сексуално посегателство се...

Мадона искала дете от Денис Родман

Мадона искала да има дете от Денис Родман. Това разкри...

Няма коментари към тази новина !