ЛЕГЕНДАТА ЛЕПА БРЕНА БЛЕСНА С ЕКСТРАВАГАНТНА ВИЗИЯ НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

15.08.2017 13:57 | Видян 1597 пъти

ЛЕГЕНДАТА ЛЕПА БРЕНА БЛЕСНА С ЕКСТРАВАГАНТНА ВИЗИЯ НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

Иконата на сръбската музикална сцена Лепа Брена се появи в целия си блясък на червения килим за 23-то издание на Sarajevo Film Festival (SFF). Легендарната певица, която очакваме на 18 декември в Арена Армеец, очарова медиите и всички присъстващи с изключително екстравагантен тоалет. Впечатляващата визия на изпълнителката на Ti si moj greh бе допълнена от ефектни аксесоари в прическата.

Юголегендата бе гост на звездното събитие по покана на кинозвездата Емир Хаджихафизбегович, отличен с приза „Най-добър чуждестранен актьор“ през 2012 г. в Ниш. Двамата присъстваха на премиерата на филма Жаба с участието на Емир, който бе определен от критиците за едно от най-силните заглавия сред селектираните ленти, представени на кинофестивала.

Специално за SFF в сърцето на Сараево от Холивуд пристигнаха редица именити звезди, сред които и видният американски режисьор и три пъти носител на Оскар Оливър Стоун.

Концертът на Лепа Брена в Лондон е на 29 септември в зала Troxy. За всички фенове на Лепа Брена у нас, концертът ѝ в София ще е на 18 декември в зала Арена Армеец. Начало 20:00 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Няма коментари към тази новина !