Джанет Джексън свали 30 кг

11.08.2017 17:10 | Видян 2673 пъти

Джанет Джексън свали 30 кг

Певицата Джанет Джексън е отслабнала с цели 30-35 килограма, след като в началото на януари роди първото си дете. Това издаде неин близък пред Entertainment Tonight, като допълни, че желанието на звездата да влезе отново във форма е породено от предстоящото й турне, което стартира след месец.

“Тя репетира по 15, 16 часа на ден... Графикът е смазващ, но тя се справя. Иска да вземе ума на публиката си. И ще бъде въплъщение на перфектността точно както брат си", издава още той. Музикалната обиколка ще започне на 7 септември в Луизиана и ще завърщи на 17 декември в Атланта.

Междувременно сестрата на легендарния Майкъл Джексън е ангажирана и около грижите за малкия Иса ал Мана, който остана при нея в Лондон, след като тя се раздели окончателно и с третия си съпруг - катарският милионер Висам ал Мана.

„И двамата са много заети хора, но са решени да бъдат добри родители, дори и разделени. Иса ще остане при майка си в Лондон.“, издаде близък до тях източник пред The Mail скоро след окончателния крах във взаимоотношенията им.

Източник: monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Няма коментари към тази новина !