Проговори незаконната дъщеря на Гучи

11.08.2017 16:24 | Видян 982 пъти

Проговори незаконната дъщеря на Гучи

Алдо Гучи (1905-1920) е шеф на могъщата модна империя от 1983 до 1986 година. Той е най-големият син на основателя на марката Гучи Гучи. Освен талантлив моделиер и гениален бизнесмен, Алдо е заклет поклонник на жените. От съпругата си има трима сина, а от любовницата Бруна Поломбо – една дъщеря, родена като незаконно дете. Бруна и Алдо се запознават, когато тя започва работа като продавачка в един от бутиците му във Флоренция.

Разликата между тях е 20 години, но това не пречи скоро на бял свят да се появи дъщерята Патрисия. Наскоро тя издаде книга „В името на Гучи”, където разказва за трудния живот на майка си и баща си. „Мама отдавна се бе примирила с лъжите на татко по отношение на жените. Дълбоко в душата си обаче тя бе наясно, че той никога няма да я изостави, защото за него е „единствена”.

В първите години на живота ни в Рим татко започна да ни навестява все по-рядко. Мама подозираше, че той има още една любовница и опасенията й не бяха безпочвени. Все пак той се хвалеше, че е прелъстил дори монахиня. Веднъж мама подслуша разговора му по телефона, докато той се извиняваше на гаджето си, че не може да си видят.

„Бруна е тук”, обяснявал шепнешком баща ми. Положението се усложни, когато една от братовчедките каза в прав текст на майка ми, че Алдо си има любовница, на която е купил жилище. Непрекъснато й подарявал скъпи картини. Сърцето на мама спря: -Боже, Бруна, извинявай. Нима не знаеше? -Това са само слухове-отвърна мама. Тя обаче реши да ги потвърди и започна да събира методично доказателства за връзката на баща ми. Не бях в къщи, когато мама е поставила на масата папката, в която били изброени местата на срещите им, датите и часове.

Вътре били всичките им общи пътувания, номерата на стаите по хотелите, всеки подарък, който другата жена е получила. Татко мълчал. „Беше като сфинкс. После стана, оправи сакото си и напусна къщата”, разказа ми тя. Алдо отлита за Америка, за да потърси покой, но мама му звъни в два часа посред нощ и плачейки, настоява да чуе истината: -Стига, Бруна. Да, истина е. По-леко ли ти е сега? –извиква той.

Следва мълчание. Мама остава слушалката и бяга в дома на приятелка. Татко звъни непрекъснато, но телефонът е все зает. Обажда се на сестра й, на портиерката, на всички, които може да са я видели.” В крайна сметка двамата си дават още един шанс. „На мама й трябваше доста време, за да му повярва отново.Любовта между двамата обаче се оказа по-силна от всичко”.

Източник: woman.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Джино сподели най-съкровената си мечта

Любимецът на България Джино Бианкалана, който спечели за...

Йоана Буковска изкара 30 бона от секс...

Йоана Буковска осребрява повече от печелившо ролята си на...

Няма коментари към тази новина !

Orgy