Марта Вачкова и Владо Пенев на таен круиз

11.08.2017 14:12 | Видян 3179 пъти

Марта Вачкова и Владо Пенев на таен круиз

Актьорът Владо Пенев заведе Марта Вачкова на луксозен круиз, пише HotArena.

В разгара на лятото влюбената двойка отплава към Норвегия и фиорда Гайрангерфьорден. Въпреки ниските температури Марта грее. Пътешествието им започнало в началото на месеца. Актьорите посетили едни от най-романтичните дестинации на Северна Европа, като започнали от Копенхаген, минали през увеселителния парк „Тиволи“. Озовали се и в закъма на Хамлет „Кронборг“.

„ Домът на Хамлет - Замъкът Кронборг, или Елсинор, както е в пиесата на Шекспир! И за още по-голям разкош - в момента има Шекспиров фестивал и "Хамлет" се играе на естествен декор", написа Владо на стената си във фейсбук.

По време на цялото пътуване Марта и Владо Пенев не са си направили обща снимка. Всеки снима еднакви забележителности и си прави самостоятелни селфита.

Двамата заживяха под един покрив още миналата година. Искрата между тях пламва още преди 30 години, но пътищата им се разделят. Владо се жени и развежда, а от брака си има дъщеря. Марта не стига до брак с бащата на дъщеря си. Сега актьорите са се събрали, за да си опора на старини. И добре се справят покорявайки Скандинавието, пише още „България днес“.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Няма коментари към тази новина !