Щерката на Гала показа стегнато дупе

11.08.2017 10:29 | Видян 3434 пъти

Щерката на Гала показа стегнато дупе

Колкото повече расте дъщерята на Гала, толкова по-разкрепостена става в поведението си. 20-годишната Мари Будева не се свени да пуска разголени снимки в социалната мрежа, оставяйки много малко на въображението и разпалвайки страстите на почитателите си от мъжки пол.

„Страхотна е! Ще задмине майка си по красота!”, коментират превъзбудени интернет потребители пикантните фотоси на младата жена.

Доскоро Мари не си позволяваше да публикува подобни кадри, но ето че сега не се притеснява от голотата си. От скромното момиче, което беше, не е останала и следа, твърдят хора от обкръжението ѝ.

Говори се, че промяната на хубавицата започнала, откакто се загаджи със сина на Деляна Маринова - Джуджи. Пълничката блондинка от години е първа дружка с Гала и покрай крепкото приятелство на двете дами децата им също се сближиха. 21-годишният Константин от малък харесвал Мари, но едва преди две лета направил първата стъпка към спечелването на сърцето ѝ.

Не е тайна, че щерката на Гала се отказа от престижно образование в чужбина само за да бъде близо до приятеля си и да го задържи до себе си, пише седмичник. Тя била убедена, че ако замине да учи извън България, Константин ще я забрави и разстоянието ще сложи край на връзката им.

Вместо да следва връзки с обществеността в Италия, Мари записала същата специалност, но в Софийския университет и сега твърди, че не съжалява за избора си.

„Готова съм на всичко в името на любовта”, категорична е тя.

Не е ясно как блондинката е реагирала на пикантните снимки на щерка си, но едва ли е била очарована. Самата тя преди 10 години се снима дибидюс гола за еротично списание, но пък не желаела Мари да тръгва по този път и я съветвала да избягва провокациите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !