Ди Каприо влюбен в Кейт Уинслет от 20 години

11.08.2017 09:45 | Видян 2375 пъти

Ди Каприо влюбен в Кейт Уинслет от 20 години

Леонрадо Ди Каприо и Кейт Уинслет са любовници! Това твърди сп. Star и то още от корицата на новия си брой. Медията базира твърдението си на последната визита на актрисата, която бе гост на благотворителната гала на плейбоя в Сен Тропе миналия месец. 

Близки до звездите разкриха пред списанието, че те са имали и моменти на интимност по време на гостуването на носителката на Оскар.

"Лео има силни чувства към Кейт от мига, в който я видя. Той я определяше като най-красивата жена на света и за него тя все още е такава. През годините той излизаше с много модели, но никога не се е свързвал с тях на интелектуално ниво, както му се случи с Кейт", разкри приятел на Ди Каприо пред списанието.

Уинслет е омъжена за Нед Рокенрол от 5 години и двамата имат син. Според мълвата обаче, бракът им не е никак стабилен в последните месеци.

"Уинслет е омъжена и има син, но според вътрешни хора, бракът й не е никак добре в последните месеци. Говори се, че между нея и Нед има сериозно напрежение, а едновременно с това снимки показват как тя флиртува с Лео. Хората четат между редовете.... Нед може да е голямо дете понякога и не понася Лео, което допълнително го отдалечава от Кейт", твърди друг източник.

Сайтът Gossip Cop е потърсил мнението звездите, но от тяхна страна няма коментар. Въпреки това приятел на Ди Каприо е отрекъл подобна "новина", коментирайки, че той и Кейт са приятели от 20 години и помежду им няма нищо повече.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !