Анжела Недялкова работи като сервитьорка

11.08.2017 09:15 | Видян 1929 пъти

Анжела Недялкова работи като сервитьорка

Титулуваната за най-успешна бг актриса зад граница Анжела Недялкова работи като сервитьорка в крайморския хотел на Белослава, пише Уикенд. Звездата от Т2 Трейнспотинг, която игра и дъщеря на Михаил Билалов-Джаро в сериала Връзки, в момента е на заплата при певицата, а скоро отново тръгва за Лондон. 

Вместо да си харчи хонорарите от филма на Дани Бойл, където беше в главна женска роля и партнира на световната звезда Юън Макгрегър, Анжела предпочита да тича между масите, да събира поръчки, да сервира и да отсервира. 

Тя с усмивка обяснявала на клиентите какво съдържат ястията в меньото на ресторанта, как са приготвени и дори препоръчвала любимите си, когато я попитат за мнение. 

Често й се налагало да се оправя с капризни клиенти, но вместо да се прави на звезда от Холивуд, каквато е на крачка да стане, тя угаждала на всички техни прищевки и нямало човек, който да си тръгне недоволен от обслужването й. 

За тази работа Белослава не й плащала кой знае колко. Заплатата била като на всички останали сервитьорки в ресторанта – малко над минималната за страната. 

Разчитало се обаче и на солидни бакшиши, каквито доволните клиенти с радост оставяли на Анжела. Младата актриса била категорична, че не работи за пари, а за удоволствие. 

Тя е била сервитьорка и преди да „изгрее” в киното и телевизията, така че има достатъчно опит, за да се справи със задълженията си при Белослава. 

Това работно място най-вероятно й е уредено от майката на певицата – Анета Сотирова, която играе баба на Анжела във Връзки, предполагат клиенти на заведението. 

Те рязко я разпознават, защото никой не очаква, че ще го обслужва звезда от екрана, при това без скрита камера. Повечето мислят, че сервитьорката им просто прилича на младата актриса. 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !