Виенският елит аплодира Евгени Минчев

26.01.2009 16:03 | Видян 4697 пъти | Гласували 1

Виенският елит аплодира Евгени Минчев

Виенският елит аплодира и приветства горещо появата на Евгени Минчев на сцената на Третия Руски Бал в двореца Хофбург във Виена.

Като партньор на този бал и като организатор на Руския Бал в България, Минчев  поздрави гостите на перфектен английски и руски и в качеството си на председател на WORLD AWARD OF DIGNITY връчи атрибутите на престижната награда на световноизвестния диригент Валерий Гергиев за приноса му в разпространяване и опазване на руската култура по света.

Същата награда получи и присъстващият там цигулар от световна величина Максим Венгеров, както и организаторката на бала Наталия Холцмюлер. Мълвата гласи, че маестро Гергиев е един от най-приближените на Владимир Путин и е под личното му покровителство.

Гергиев е и директор на прочутия Маринский театър в Санкт  Петербург, които осъществиха част от великолепието на Руския бал в двореца Хофбург. За да бъдат представени на руската аристокрация и мастити руски бизнесмени от цял свят, с Евгени Минчев отпътува бизнесделегация от шест души, сред които строителните предприемачи Силвия и Ивайло Митеви , Весела и Димитър Барбукови , пластичния хирург д-р Ангел Енчев и пианиста Делчо Делчев, който твори и живее в Лондон. Барбукова беше със светлосиня рокля на Алберта Ферети   от бял визон  а съпругът и бе с аксесоари на Стефано Ричи и смокинг на KNITZ- австрийската модна централа, която прави по поръчки смокингите за повечето балове във Виена.

Собственичката на строителна компания ИДЕА билдинг Силвия Митева бе в дреха на Оскар де ла Рента а съпругът и Ивайло Митев- в смокинг по поръчка на Агресия.

Наталия Холцмюлер, която организира бала в Хофбург, ще бъде дама на Минчев на Третия Руски Бал в София на 24 април в хотел Шератон.

Междувременно стана ясно, че Диамантената маса вече е продадена а бизнеспартньори на Евгени от Лондон , Виена и Санкт Петербург вече са платили  цели маси за да присъстват и да бъдат представени на родния ни елит.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Няма коментари към тази новина !