Любо Пенев разделен с жена си

10.08.2017 13:57 | Видян 3515 пъти

Любо Пенев разделен с жена си

Легендарният бивш нападател започна работа в отбора на Валенсия, където води дублиращия тим. Той пребивава в испанския морски град в осигурена от клуба квартира. Семейството му обаче е останало да живее в София.

Навремето, още като действащ футболист, Чичовото имаше собствен имот на Пиренеите, но впоследствие беше принуден да се раздели с него. Кристина, която е втората жена на Пенев, е предпочела да не пътува с него и да остане в България. Тя се грижи тук за общия им син Никълъс, който учи в частно училище.

12-годишният наследник тренира футбол и иска да стане като татко си. Детето е кръстено на популярния холивудски актьор Никълъс Кейдж. То тръгна по стъпките на татко си след топката. Тренира в школите на Барса БГ, ЦСКА и ДИТ. Също като Пенев играе на поста централен нападател.

Проблемите, които Любо имаше с дългове към банки, все още не са приключили, пише всекидневник. Поради тази причина той бе принуден да продаде огромния си палат в Драгалевци, в който живееше заедно с Кристина и Никълъс. След това семейството се настани в хотелския комплекс Царско село.

Засега Пенев няма намерения да взема жената и детето при себе си, докато не се утвърди на поста си във Валенсия. Кристина е бивша годеница на убития висаджийски бос Васил Илиев.

След смъртта му заживява с Любо, но Чичовото упорито я крие от медийното пространство. Според непотвърдени информации сегашната заплата на треньора не се превежда на негово име, за да не бъде прилапана от банките.

Любо всеки месец праща пари на жена си, с която живее без брак. С подобна схема Пенев се ползваше и докато беше национален селекционер на България. Тогава от БФС му се издължаваха през испанска агенция.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Няма коментари към тази новина !