Сватбата на Фики пред провал

10.08.2017 11:14 | Видян 2790 пъти

Сватбата на Фики пред провал

Сватбата на Фики Стораро и Гюлждан е пред провал, научи ПИК. По план грандиозното тържество на фолк певеца и годеницата му трябва да се състои на 11 октомври, като младите се бяха спрели и на точна локация - един от ресторантите в софийския хотел Маринела.

Вероятността обаче сватбата да се развихри на въпросния ден става все по-малка. Причината е, че цялото семейство Стораро е бясно за изтичането на информация от годежа на Фики и къната на Гюлджан на 2 август. Точно преди седмица стотици изпълниха шатрите край Астрономическата обсерватория в Шумен.

За вечерта, в която и Тони Стораро празнува рожден ден, била наета местна охранителна фирма, която не само да следи за реда на семейния празник, но и да се погрижи бъдещите младоженци и кючеците на дансинга да не бъдат документирани с фото камери и телефони.

Направено било изключение само за няколко най-близки гости. Точно те обаче разочаровали Стораровците, като направили свидетели на семейния им празник стотици хиляди души в социалните мрежи.

"Сватба със сигурност ще има, но най-вероятно не на 11 октомври", издават близки до Тони Стораро.

В момента той и Фики умуват дали да я изтеглят или да я отложат, за да си спестят цялата медийна шумотевица и присъствието на папараци.

С покани за сватбата пък щели да се уредят доста по-малък брой гости, като отсега било решено мобилните им телефони да бъдат съхранявани извън сватбената зала. За годежа над 500 души пиха и ядоха за сметка на Тони и Фики.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !