Руски малчик свали Крис Костов

09.08.2017 13:02 | Видян 2501 пъти

Руски малчик свали Крис Костов

Любовта озари живота на Кристиан Костов, който от няколко седмици насам има половинка до себе си, писа hotarena.net.

17-годишният тийн идол откри щастието в нежните ласки на 24-годишния малчик Денис. Вече цяло лято двойката е неразделна и дори планува ваканционно пътува до морската ни столица Варна.

Сексуалната ориентация на Кристиан е обект за коментар още с първата му поява на сцената на „X Фактор”. Тогава невръстният певец бе едва 14-годишен и нежните му движения и визия бяха отдавани на крехката му възраст. Близките на Кристиан оправдаха доминиращото женско начало в него с току що напъпилия пубертет.

3 години по-късно обаче Костов не е възмъжал и грам, а действията и реакциите му стават все по-феминизирани. Неговите близки си обяснявали женственото поведение с изявената му артистичност и творческото светоусещане.

Известно време младият певец изпитвал терзания относно привличанията, които изпитва, докато неотдавна се приел такъв, какъвто е и дори срещнал съмишленици. Кристиан изпаднал в плен на любовта с руснак, с когото се запознали на музикално събитие в Москва. 24-годишният Денис също работел в сферата на шоубизнеса и с Кристиан ги събирало не само взаимното привличане, а и общия интерес към музиката.

В многомилионната руска столица момчетата излизали редовно заедно, разчитайки на анонимността на големия град. В края на август Кристиан и Денис ще летят до Варна. Изпълнителят на „Не си за мен” ще съчетае полезното с приятното, тъй като има участие в морската ни столица, разбра Таблоид.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !