Селена Гомес откровено за депресията

09.08.2017 11:45 | Видян 1620 пъти

Селена Гомес откровено за депресията

Селена Гомес е преминала 90-дневна терапия, за да се бори с депресията и изтощението.

Младата звезда преживя срив в края на миналата година. Тогава, с помощта на почивка сред природата, помощ от психолози и специална терапия, включваща язденето на кон, тя се е справила с емоционалните и психичните си проблеми.

И макар най-лошото да е зад гърба й, Селена все още има своите трудни дни.

Това споделя Гомес в новия брой на списание “InStyle”. “Все още ходя на терапия. Вярвам, че да говориш за това къде се намираш в момента помага. Но в момента съм в много добро състояние. Невероятно е колко много може да се промени само за една година”, разказва тя.

25-годишната Селена се бори със симптоми, причинени от заболяването лупус. Сред част от трудностите, пред които я изправя тежкото автоимунно заболяване, са чувството на умора и склонноста към депресивни състояния. Тази година обаче, певицата изглежда е възстановила голяма част от физическите и емоционалните си сили. Кариерата й отново е във възход, а в живота й най-после се появи нова щастлива любов след драматичната раздяла с Джъстин Бийбър.

От началото на годината, тя се носи на крилете на любовта с колегата си The Weeknd.

“Аз съм от типа момичета, които обичат много силно. Просто винаги съм била такава,” заяви певицата в радио интервю. “Давам цялото си сърце и душа на човека, когото обичам. Така функционирам. И да, в момента имам връзка”, коментира наскоро Гомес.

Източник и снимка: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !