Анджелина: Плача си под душа и готвя

07.08.2017 14:07 | Видян 1737 пъти

Анджелина: Плача си под душа и готвя

Нова къща - нов късмет ли е положението при Вас?
 
Новият ни дом с моите 6 деца (Мадокс, 15, Пакс, 13, Захара, 12, Шило, 11, и близнаците Вивиен и Нокс, 9) е резиденция в квартала Лос Фелис (б.р. в превод Щастливите) в ЛА. Прекарахме 9 месеца в търсене на къща с кажи - речи стегнат багаж. Но намерихме накрая своята. Била е на известния в миналото продуцент Сесил Де Мил. Имаме 12 стаи с 6 бани (б.р. къщата с 3000 кв.м площ се оценява на $25 млн.).
 
Какви са отношенията Ви с Брад Пит?
 
Трудните времена са зад гърба ни. Въздухът се избистря. Беше голяма крачка за нас. 12 години бяхме заедно до септември 2016 г. Като малка много се притеснявах за мама (б.р. майка й е малтретирана и психически травматизирана от бащата Джон Войт). Не искам моите деца да имат подобни притеснения за мен. Когато се налага да си поплача, влизам в банята, пускам душа и те не ме виждат и не ме чуват. Децата трябва да имат чувството, че всичко около тях е добре, за да растат спокойни и щастливи.
 
Явно сте оценили неговото признание за вина преди 3 месеца?
 
Чувстваме добрина един към друг и гледаме заедно да се грижим за голямата ни фамилия, заради което и много работим.
 
Чувствате ли се променена?
 
Любимото ми занимание в момента е да приготвям закуската на семейството. И ще се развивам кулинарно, защото в момента следвам и курсове по готварство. Децата го оценяват, а за мене се превръща в страст.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Макгрегър: Путин е велик

Една от големите звезди на бойните спортове Конър...

Горещи актриси и скъпи коли палят...

Бързи коли, красиви жени и обратното! Това ще видят...

Няма коментари към тази новина !