Дъщерята на Петър Стоянов работи в банка Ротшилд и взима 40 хил. евро на месец

07.08.2017 13:50 | Видян 2806 пъти

Дъщерята на Петър Стоянов работи в банка Ротшилд и взима 40 хил. евро на месец

Бившият президент Петър Стоянов е щастлив баща – дъщеря му Теофана, освен красива, е и неприлично богата за скромните си 27 години, пише Таблоид.

Причината за късмета на Фани обаче не са връзките на татко ѝ, а нейната упоритост над учебниците. Оказа се, че малко известната за обществото президентска наследница вече две години върти парите на богатите и известните като служител на елитната банка Ротшилд в Лондон.

Проверкана показа, че Теофана, която в момента е най-младият служител на отговорен пост в един от най-старите европейски трезори, се подписва под 40 000 евро месечна заплата, или € 480 хиляди на година, което е почти 1 милиона български лева. Простата сметка показа, че умения на Теофана ѝ носят по точно 2 хиляди евро на ден!

„Докато мама работеше в Световната организация за интелектуална собственост в Женева, аз завърших там международното училище. В Англия учих в London School of Economics. Бакалавърската ми степен бе по международни отношения, а магистърската – по право, социология и антропология. Бяха ме приели и в Оксфорд, но аз предпочетох този курс в London School of Economics, защото се интересувах от правните системи на различните държави, дори от племенни обичаи. Мечтаех да работя в международни хуманитарни или неправителствени организации,  но се оказах в банка Ротшилд. Вече две години съм там и съм много доволна”, гордо обяви фаталната брюнетка.

Пловдивчанката призна, че истински богатите хора, с които се сблъсква покрай работата си, са най-малко претенциозни. Милиардерите я впечатляват с непосредствеността си и истински позитивизъм, както и с уважението към околните, което демонстрират.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !