Алекс Раева теши Мария Игнатова след раздялата с Рачков

07.08.2017 12:08 | Видян 2586 пъти

Алекс Раева теши Мария Игнатова след раздялата с Рачков

Алекс Раева и Мария Игнатова го раздават волни и свободни, след разделите с половинките си. Двете водещи, които са като слънцето и луната, са направо неразделни в последните седмици, пише HotArena.

Певицата и актрисата са неотлъчно не само заради професионалните си ангажименти, но се тешат една друга и след раздялата с мъжете си. Преди дни Димитър Рачков втрещи всички с официално признание, че той и Мария Игнатова са разделени.

Двамата бяха заедно цели 8 години и мнозина вярваха, че накрая дори официално ще се вземат. Това обаче не се случи и те се разделиха.

Същата съдба сполетя Алекс Раева и любимия й Дончо. Двойката почти стигна до брак, но и те се разделиха. Краят на любовта им обаче остана в тайна за мнозина и едва наскоро Алекс призна, че не са заедно.

Днес тя утешава, Мария Игнатова за раздялата с Рачков и двете обикалят родното море заедно. Красавиците са ангажирани по предстоящия нов сезон на „Х фактор” и за поредна година са водещи на шоуто.

Те обиколиха морето, а по всичко личи, че мъжка компания не им е нужна, пише „България днес”. Двете са буквално неразделни и навсякъде са заедно.

Що се отнася до Рачков, откакто обяви раздялата с Мария Игнатова той пази личния си живот в тайна. И не е ясно дали е омаял нова хубавица, или още го раздава свободен електрон.   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !