Безсънни нощи и предизвикателства в тренировъчния лагер на X Factor

04.08.2017 13:12 | Видян 1704 пъти

Безсънни нощи и предизвикателства в тренировъчния лагер на X Factor

Най-тежкото изпитание в историята на музикално шоу №1 се случва за втора година у нас

Над 100 участника от България и чужбина ще достигнат до най-тежкия етап на шоуто досега. Трите дни на тренировъчните лагери отново преминават с безсънни нощи и екстремни музикални предизвикателства.   

Още в първите минути от ден 1 на тренировъчните лагери – Саня, Заки, Любо и Криско ще спрат дъха на участниците като събират малка част от тях в отделна група. Причината остава в тайна.

На останалите дават музикална задача, за която те имат само няколко часа за подготовка. Някои подхождат креативно, като правят свой творчески прочит на парчетата, а други изненадват със свой авторски текст, написан зад кулисите, който пеят върху познатата мелодия.

Снимачният ден продължава 22 часа, което е истинско изпитание за издръжливостта на бъдещите музикални звезди. Повече от 5 часа менторите обсъждат кой да премине напред. Резултатът става ясен в 4.30 ч. през нощта, а няколко часа по-късно първите кандидати за слава трябва да излязат на сцената, за да се изправят пред следващото предизвикателство.  

По-малко от половината участници ще продължат напред към най-тежкото изпитание в X Factor в цял свят, което се случва в България за втори път - това на шестте стола. Този етап винаги е белязан от трудни решения, заради което е драматичен не само за участниците, но и за журито.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !