Преслава: Мъж не помирисвам

03.08.2017 15:19 | Видян 3226 пъти

Преслава: Мъж не помирисвам

Спряганата, че върти по няколко любовника наведнъж - Преслава, всъщност не помнела откога не е помирисвала мъж, оплака се самата тя.

„Нямам нищо общо с никого”, категорична е певицата.

Откакто скъсала с Георги Станоев-Бирмата тя нямала гадже, пише Уикенд. Това стана преди близо 3 години, а Петя се опитва да убеди всички, че оттогава е без мъж.

За тези 3 години името ѝ бе свързвано с Фики Стораро, Станимир Гъмов, Джино Бианкалана и още няколко известни персони от родния хайлайф. Преди по-малко от месец пък стана ясно, че певицата има връзка с наркодилъра Павел Лазаров, който е бивше гадже на Златка Райкова.

Тя обаче категорично отрича всичко това и твърди, че в действителност е сама. Най-много обичала себе си и своята кариера.

С изказването си за обичта към кариерата обаче изпълнителката на Лудата дойде взриви своите фенове, много от които започват да преосмислят топлите си чувства към нея.

Причината – от началото на годината досега тя е пуснала само една песен, докато много от колежките ѝ в Пайнер буквално се скъсват от работа.

Това е песента Пада звезда, представена по Гергьовден. Преди това певицата се разписа с нова песен в края на 2016-а.

„Ако ѝ пукаше за публиката толкова, колкото твърди, щеше да се постарае да защити името, което е градила доста дълго време, като влага малко повече средства, усилия и желание в проектите си”, коментираха фолк фенове.

Според много от тях, Преслава не се интересува от своята публика и лежи на стари лаври.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Легендата на руския рок Борис...

Легендарният музикант Борис Гребеншчиков и неговата...

Бригада Нов дом ремонтира дома на...

Майстор-алпинист, работил в изследователска база в...

Няма коментари към тази новина !