Най-добрата приятелка на Галена я окраде

02.08.2017 15:42 | Видян 2837 пъти

Най-добрата приятелка на Галена я окраде

Приятелството във фолка е чист мит, въпреки че представителките му непрекъснато обясняват колко много се обичат, писа HotArena.

Доказателство за това са Галена и Лорена, които уж са си близки от много време. Преди една година звездата на чалгата успя да уреди дружката си Лора Митева в музикална компания и я направи певица. Дълго време Галена обясняваше, че двете няма как да са конкуренция и не чувства приятелката си като заплаха. Съвсем наскоро обаче Лорена жестоко окраде приятелката си.

Става въпрос за „Хавана тропикана“ и „Боже прости“, които са сред най-успешните проекти на Галена. Във видеото на Лорена сюжетът се развива в една стая, акцентира се на стари вентилатори и ретро предмети, каквито се забелязват и в клиповете на Галка, писа „Галерия“.

Подобно на „Хавана тропикана“ Лори се показва в типична кубинска обстановка. Със сигурност най-успешната фолк певица не е останала особено очарована от плагиатството на уж вярната си дружка и нищо чудно да скъса контакта си и с нея, както стана с Преслава.  


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Как ултра редките сиамски близначки...

Най-известните сиамски близнаци в Америка се завръщат...

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Няма коментари към тази новина !