Мария забрави за Рачков, палува с друг

02.08.2017 13:25 | Видян 2308 пъти

Мария забрави за Рачков, палува с друг

Водещата на Х Фактор Мария Игнатова прекарва свободното си време с всеки друг, само не и с колегата си от Господарите и нейн дългогодишен житейски партньор - Димитър Рачков, забеляза ПИК.

С поведението си в последните месеци, чаровната блондинка дава все повече индикации, че връзката ѝ със симпатягата вече е в миналото.

От началото на годината Игнатова и Рачков нямат нито една съвместна изява, не се появяват никъде заедно - нито по служба, нито за веселие. На афтър партито след финала на Капките комикът си нямаше дама, а папараците на в. Ретро в последствие установиха, че Мария вече живее с майка си в Драгалевци.

Ето го и поредното доказателство за краха на любовния романс между Мария и Рачков! В момента Игнатова е ангажирана с кастингите на Х Фактор, но дори и свободното си от снимки време, блодинката не споделя с Рачков, а с друг мъж.

Вчера следобяд сексапилната водеща прекара край частен басейн с другата водеща на музикалното риалити, Алекс Раева, и един от менторите в журито - Любо Киров. Триото видимо се забавлява, а по усмивката на лицето на Мария Митко Рачков изобщо не ѝ липсва.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тарантино слуша новата песен на Тома...

Качествена българска музика с напълно ново звучене -...

Няма коментари към тази новина !