Лора Крумова се парализира

02.08.2017 11:43 | Видян 1839 пъти

Лора Крумова се парализира

Водещата на Комбина Лора Крумова никога няма да забрави първите си крачки в журналистиката. Процесът срещу осъдените български медици в Либия е белязал живота ѝ.

Тя е от журналистите, които пътуват до Либия и става свидетел на жестоката действителност, за която всички предполагаме, гледайки новините, пише Шоу. Тогава е била на 21 години. При едно от посещенията си там Лора толкова много се уплашила, че цялото й лице се парализирало от страх.

Това се случило при едно от официалните посещения на тогавашния ни външен министър Соломон Паси. Крумова била една от малкото, които получили виза и пътувала до Либия.

„Бяхме малко като брънки в една система, която дърпаше конците, и ние трябваше да се ориентираме по малкото информация, с която разполагахме. Имаше ужасен момент, в който ни заведоха в болница със заразените деца. Естествено това цялото нещо беше дирижирано така, че в момента, в който стъпим там, ни чакаха озверели родители, които държаха болните деца.

Вкараха ни вътре и ни пое една тълпа и започна да ни лашка в различни посоки. Нямаше въздух! Цялото това нещо беше направено така, че да си мислиш, че повече никога няма да излезеш от там и че ще бъдеш разкъсан от тълпата. Не знам за щастие или беда, но в един момент Соломон Паси не издържа и се разплака. Това по някакъв начин укроти хората там.

Всичко беше абсолютно преднамерено направено. По-идиотското е, че след това ни вкараха в едни автобуси и журналистите ни заведоха в скъп ресторант с бели покривки и ни гледаха как се чувстваме в този момент. Перверзия беше! Спомням си, че толкова бях уплашена, че ми се парализира част от лицето то стрес“, разказа Лора Крумова.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !