Падна силикона на чалгарка

02.08.2017 10:14 | Видян 1754 пъти

Падна силикона на чалгарка

Чалга дивата Дебора изплака преди дни, че изкуствените ѝ импланти се смъкнали с десетина сантиметра, пише седмичник. И тя изживяла истински ужас, когато се наложило спешно да я приемат за операция.

„Един ден се събудих и буквално си изкарах акъла. Силиконът ми беше слязъл с 2-3 пръста надолу и се уплаших, че може да се е спукал. В онези моменти си мислех всякакви лоши неща и се молех да не ми се случи нещо страшно”, разказва Дебора.

Тя веднага отишла в спешния институт Пирогов, където я прегледали. Там я успокоили, че положението не е толкова драматично, но все пак ѝ препоръчали да отиде при лекаря, който ѝ е поставял имплантите.

При него станало ясно, че все пак Дебора се нуждае от операция. Дивата дори си полежала няколко дни, докато се възстанови.

„Оказа се, че имам сцепен мускул, и се наложи да ми направят разрез, за да го зашият. След операцията се наложи да остана 3 дни в болница, докато се възстановя напълно”, добавя Дебора, която призна, че към днешна дата се чувства далеч по-добре.

Фолк певицата не изключва вероятността физическия тормоз, на който я подлагал бившия ѝ приятел, да е причина за проблемите ѝ с бюста. Изпълнителката направи преди време шокираща изповед как е била системно пребивана и подлагана на физически тормоз.

Неслучайно звездата предполага, че побоищата и проблемите със силикона може да имат някаква връзка.

Приключенията на родните чалгарки с имплантите не са от вчера. Преди години Ивена спешно сменя своите, от страх, че са некачествени и могат да „гръмнат”.

На няколко интервенции се подложи и Емануела, която трябваше сериозно да поправя външния си вид. Преслава и Деси Слава пък ходиха чак в Германия, за да си намалят гръдните обиколки, които им създаваха огромни неудобства и болки в гърба.

При все това тенденцията е певиците да си сменят имплантите на всеки няколко години с по-големи и по-модерни. За радост на почитателите им от мъжки пол.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !