Фенове се припознаха във Васко Василев в подлез

02.08.2017 09:15 | Видян 1346 пъти

Фенове се припознаха във Васко Василев в подлез

Истинска истерия сред меломаните предизвика фотос на цигулар, щракнат на подлеза на метростанцията при Софийски университет Свети Климен Охридски, пише монитор. На кадъра, публикуван в социалните мрежи от Александрина Александрова-Петрова, се вижда профилът на музикант, който свири пред калъф с дребни монети.

Мнозина припознаха мъжа, който не събра кой знае колко зрители около себе си в околността на Ректората, с концерт-майсторът на Кралската опера в Лондон – Васко Василев.

Сред предположенията бяха, че световноизвестният ни цигулар експериментира като уличен музикант, други прозряха в изпълнението реклама за следваща изява у нас.

На снимката, която е заснета в 9 ч. сутринта днес, обаче няма как да присъства Василев. Причината – майсторът на тънката струна към настоящия момент е извън България.

През следващите дни графикът му е натоварен в Полша, където ще изнесе няколко концерта. На родна територия обаче ще се завърне след по-малко от месец.

Отново в България Василев ще кацне на 24 август, ден преди да развълнува феновете си заедно със солистите на „Ковънт Гардън“ в ресторант Лебед, Панчарево.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !