Лора Караджова се гримира с дъщеря си

31.07.2017 09:17 | Видян 1883 пъти

Лора Караджова се гримира с дъщеря си

Арендби дивата Лора Караджова страда от синдрома на скачените съдове с малката си дъщеря Алиса и я води почти навсякъде със себе си – в студио за записи, на разходки, по интервюта. „Тя ме преследва навсякъде за това е по-добре да превърна този процес в нещо забавно, вместо да се ядосвам.

Къпем се заедно, сушим си косите, гримираме се.“, обясни певицата. В грижите за момиченцето активно и помагат майка й Мариана и баща й, фронтмена на „Сигнал“ Данчо Караджов. Семейството има апартаменти в Равда и Банско и пътува непрекъснато между двата курорта, когато Лора е натоварена с участия.

Само преди броени дни Караджова пусна новия си сингъл „С мен или да“, в който по традиция се опитва да докара микроинфаркт на мъжката половина от феновете си с топлес визия и оскъден бански. „Снимахме в Гърция на един малък остров, с режисьора Валери Милев запазихме луксозна къща и два дни хем работихме, хем се пекохме и се веселихме. Песента е със Славея Егбело, с която сме си супер близки.

Тя от скоро се занимава с рап, но аз я познавам от 14 години и все сме си говорили, че трябва да запишем нещо свое. Светльо Къслев направи музиката. „С мен или да“ няма нищо общо с така наречените „летни хитове“, излиза от клишето.“, разказва Лора.  

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Родни звезди се страхуват от коклюша...

Не крийте, че не ваксинирате децата си!, призовава...

Няма коментари към тази новина !