Ивана извади 20 000 евро за акордеон

31.07.2017 09:02 | Видян 2549 пъти

Ивана извади 20 000 евро за акордеон

Певицата на народа Ивана зарадва баща си Тодор Калудов в разкошен акордеон с марката Guerrini. Инструментът е сред топмоделите на италианския бранд и цената му е около 20 000 евро, научи „Монитор“. “Отдавна разбрах, че парите, които човек печели и труда, който влага,

винаги си струва да използва, за да дари малко щастие на най-скъпите си и обичани хора”, сподели за „Планета тв“ изпълнителката на „Кралете“. Тя успя да се класира за празника между две участия, а заедно с нея бяха дъщеря й Теодора и бузукарката Стояна. Двете изненадаха рожденика с професионален микрофон. Изборът на тези подаръци не е случаен, а е продиктуван от страстта на Калудов към най-добрата и качествена музикална апаратура. “От моя баща тръгва целият ми живот, наречен “музика”.

От малка съм заобиколена с много инструменти и джаджи за озвучаване, а баща ми винаги е държал те да бъдат най-актуалните и модерни за времето си. Точно затова реших да го зарадвам с този акордеон, който той си искаше отдавна”, обяснява Ивана.

Веднага след купона в родния Айтос звездата потегли към Момчилград, където докара мускулна треска в ханша на няколко хиляди заедно с бенда си и майсторът на фолклорните песни Янко Неделчев. Покрай ангажиментите си и това лято Ивана не успя да се класира за круиза, който планираха от толкова дълго време с дъщеря си.

С Теодора са перфектен тандем както в живота, така и в професията. Хубавицата стартира кариерата си от фирма за документални филми и бе режисьор по монтажа на два от сезоните на X Factor,

преди да се посвети изцяло на проектите на майка си. Теди прави стори бордовете на видеата на Ивана и дирижира снимачната площадка с желязна ръка – тя не се колебае да повиши тон на певицата, ако закъснее за снимки, научи „Монитор“ от близки до звездата.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Cavalera в София на 15 юли

Легендарните братя Max и Igor Cavalera ще свирят...

Дилемата на принц Хари дали официално...

Принц Хари прекъсна сериозна връзка с Обединеното...

Няма коментари към тази новина !