Гери-Никол взриви Македония

30.07.2017 09:08 | Видян 2588 пъти

Гери-Никол взриви Македония

„Хаштаг: Яката дупара, бе, брат. Хващам вълната и вдигам целия град“, казва Гери-Никол в най-новото си парче със 100 Кила - Напра‘о ги убивам и където и да се появи, изпятото се превръща в абсолютна истина.

След двата концерта от турнето One Love в македонските градовете Охрид и Струмица задните части на Гери са в устите на всички, пише хотарена! Когато певицата се обръщаше с гръб към публиката, издавайки дупе назад, за да twerk-ва, докато изпълняваше хитовете си на сцената, всички изпадаха в еуфория, викаха и я аплодираха бурно.

Докато на първия концерт от One Love се появи по изрязани ултра къси гащи, то в Македония певцата бе по-обрана. Бе заложила на клин с шах-мат щампа и блузка от същия десен.

Въпреки многото дрехи Гери-Никол отново не спести емблематичните си движения и пищните ѝ извивки взривиха всичко живо наоколо.

Всъщност яката дупара на изпълнителката на Ела и си вземи е плод на усърдни и специални тренировки във фитнеса.

И макар да не е с анорексични форми, каквито останалите популярни личности демонстрират в залите за спорт, Гери наистина полага доста труд и определени упражнения, за да поддържа именно в този вид прословутото си дупе.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Няма коментари към тази новина !