Дарина Павлова и Спас Русев заедно на купон с ди Каприо

28.07.2017 09:45 | Видян 2795 пъти

Дарина Павлова и Спас Русев заедно на купон с ди Каприо

Най-известната българска вдовица Дарина Павлова и собственикът на футболния клуб Левски Спас Русев се засякоха във френския курорт Сен Тропе.

Двамата бяха сред участниците в официалната галавечеря на фондацията на Леонардо ди Каприо, която се бори за опазване на околната среда, пише ПИК. Купонът с благотворителна цел набира средства за екокампании. По време на миналогодишното такова събитие бяха събрани 45 млн. долара.

Дарина Павлова публикува снимки в Инстаграм и Фейсбук от галавечерята в Сен Тропе. 54-годишната дама позира с филмовия продуцент Ави Лернер, венецуелската бизнес дама Ракел Вернал, пиара си Сандро Рубини и италианската актриса Валерия Марини. Спас Русев пък публикува клип в инстаграма си как пее Мадона.

Като част от кампанията за набиране на средства фондацията на Леонардо ди Каприо предложи на благотворителен търг частна вечеря с него и колежката му Кейт Уинслет. Тя ще се състои в ресторант в Ню Йорк по избор на победителя през есента. Носителите на Оскар Ди Каприо и Уинслет изиграха Джак и Роуз във филма Титаник от 1998 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !