Килата иска Гери-Никол без грим

26.07.2017 09:00 | Видян 2271 пъти

Килата иска Гери-Никол без грим

Да вижда лицето на Гери-Никол без капчица грим – такава директива издава 100 Кила при всяка своя среща с поп старлетката, пише монитор. „Тя е хубаво момиче, с чисто излъчване, хубава кожа, млада е много и няма нужда да се цапоти толкова. И устните, и очите ѝ са прекрасни, като детенце е без мазила.“, отсича рапъра, чието име по паспорт е Явор Янакиев.

Пет дни след премиерата си дуетното им парче Напрао ги убивам има над 2 400 000 гледания в YouTube. По парчето се работи на приливи и отливи от година насам, а във финалната парти сцена на видеото участват коса, прасенце и отличници от столичната Математическа гимназия.

Посланието на песента отново се върти около „екзистенциалната“ връзка между яката дупара на варналийката и шумното „дзън-дзън“, което иска да чува от приятелите си в клуба. „Според мен не влияя негативно на подрастващите, тъй като аз не съм възпитател. Моята работа е да бъда артист, примерните хора се намират на други места, не се възприемам за някаква учителка. Децата трябва да се кефят на това, което чуват.“, коментира пред Дарик радио тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !