Николета отмаря със здравословно меню и практики по йога

25.07.2017 10:00 | Видян 2006 пъти

Николета отмаря със здравословно меню и практики по йога

5-звездният хотел Arte Spa & Park във Велинград пусна здравословен пакет, от който Николета Лозанова реши да се възползва.

ТВ водещата се похвали вече със снимки как протичат пълноценните ѝ дни в най-предпочитания комплекс у нас, видя хотарена. Тя е в компанията на нутрициониста Яна, която ѝ приготвя сурови кулинарни изкушения от супер храни, прави ѝ различни свежи смутита, а когато е отредено да се почива, Лозанова изпробва няколко йога практики и медитации.

„Останах наистина очарована и приятно изненадана колко вкусна може да е здрвословната храна. Само няколко дни със здравословния ритрийт Моят Живот - Промяната! са достатъчни, за да се почувствам като преродена, свежа и изпълнена с тонус, жизненост и енергия! Когато се нуждая от релакс, бягство от стреса и напрежението, аз избирам комфорта и отличните условия и обслужване на любимия ми хотел Arte Spa&Park Hotel Velingrad и здравословните програми на Яна Данаилова . Опитайте и вие! Аз съм тук почти всеки уикенд“, написа Ни Ло във Фейсбук.

Здравословният пакет включва нощувки, здравословна супер храна и различни практики – йога, медитация, лекционни и кулинарни презентации. Яна се грижи за специалното меню, което изобилства от пресни плодове и зеленчуци. В кулинарните си предложения обича да влага полезни кълнове, ядки и семена, а смутитата и фрешовете ѝ са наслада за сетивата. Всъщност нутриционистката разбива всички митове, че здравословната храна е скучна и безвкусна...  

Снимки може да видите ТУК !!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !