Крис Хемсуърт иска Чарлийз Терон за 007

20.07.2017 10:29 | Видян 2394 пъти

Крис Хемсуърт иска Чарлийз Терон за 007

Холивудският актьор Крис Хемсуърт призна, че изпитва страхопочитание към колежката си от Снежанка и ловецът Чарлийз Терон.

„Мисля си, че може да победи абсолютно всички злодеи в света. Тя е същинско превъплъщение на силата, благородството, достойнството, и почтеността. Тя е дяволски умна. Физически способна. Да я гледаш как снима всичките бойни сцени, едновременно балансирайки на високи токчета и дълга 2,4 метра рокля беше впечатляващо“, обясни Хемсуърт в полза на слуховете, че Терон ще нарами револвера на следващия Джеймс Бонд.

Самата носителка на Оскар посрещна спекулациите с усмивка, пише монитор. Тя довери, че няма намерение да тества мерника и чара си под щампата на Бонд – работа, с която отлично според нея се справя и последният актьор, влязъл в костюма на Агент 007 – Даниел Крейг.

Въпреки че в последната година звездата многократно обясняваше, че е уморен от ролята, само преди няколко дни стана ясно, че все пак е склонен да застане още веднъж пред камерата за култовия персонаж.

Вероятно в екипа на филма ще се завърне и Адел, която спечели награда Оскар за оригиналната песен Skyfall към филма 007 координати: Скайфол. Продуцентът Барбара Броколи ще започне работата по 25-ия филм от поредицата за Бонд през 2018 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !