Гущеров представи гаджето на семейството си

19.07.2017 11:05 | Видян 2324 пъти

Гущеров представи гаджето на семейството си

Бизнесменът и Анджелина под ръка в столичен ресторант Християн Гущеров и новото му гадже - плеймейтката Анджелина, вече не се крият! Двамата са били заедно на партито по случай рождения ден на младия бизнесмен. Хванати под ръка, двамата се появили като двойка в тузарски ресторант в столичния квартал Бояна, разказаха присъстващи на купона, пише в. "България днес".

Гущеров и опитващата се да пробие като фолкпевица девойка са заедно от около месец. Докато милионерският наследник упорито продължава да крие личния си живот, то Анджелина не пропускала да се похвали за новото си любовно завоевание. Тя успяла да омае Гущеров-младши с огромните си силиконови гърди, сочни изкуствени устни и отлично поддържано тяло. Анджелина била изключително щастлива, че е успяла да измести далеч по по-популярната си колежка Мария от леглото на Християн.

Не е ясно дали намеренията на младия бизнесмен към нея са сериозни, но очевидци разказаха, че той я е представил пред семейството си и най-близките си приятели. Така вероятно шансовете на плеймейтката да се задържи повече време в живота му значително се увеличават. Мистерия е и какъв подарък е направила на любимия си. По време на партито, което било в изключително официален стил, Анджелина демонстрирала добро поведение, за да се впише във високия стандарт на живота на Гущеров.

Новоизгряващата фолкпевица била категорична, че ще направи всичко възможно, за да угажда на половинката си и да изпълнява желанията му. По време на рождения си ден Християн доволно се насладил на блюдата и квалитетните напитки. Не е тайна, че по време на брака си с Мара Отварачката тя му забранява нездравословни храни и постоянно го кара да се храни правилно, за да отслабне и да влезе във форма. След раздялата им Гущеров се отдаде на сериозно хапване и често сам се хвалеше в социалните мрежи за барбекютата, които си прави.

С Анджелина той нямал подобни проблеми, тъй като тя не му се бъркала в храненето и го оставяла да се наслаждава на живота. Именно това карало милионерския наследник да се чувства добре в нейната компания, тъй като зверски му било писнало от постоянното дуднене на Отварачката. След края на партито Гущеров и Анджелина отпрашили с охраната си в неизвестна посока, за да продължат с купонясването и отбелязването на личния празник.

Източник: novini.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !