Благо обгрижва бременната Десислава в Лондон

17.07.2017 09:04 | Видян 2058 пъти

Благо обгрижва бременната Десислава в Лондон

Фолкдивата Десислава е била обгрижвана като принцеса от любимия си Благой Найденов по време на концерта си в Лондон, научи „Монитор“. Бременната в четвъртия месец певица забавлява нашенци в британската столица преди седмица, а 20-годишният боксьор не й пуснал ръката в паузите на концерта и сам дирижирал избора на здравословно меню за нея и бебето. Двойката останала в Лондон три дни за шопинг по „Оксфорд стрийт“ и за среща с майката на Деси Женя, която работи там от години.

Слуховете, че изпълнителката на „Гледай да не бъркаш“ чака рожба от спортиста, циркулират от финала на шоуто „Като две капки вода“, в което тя се класира втора. На снимките й от участия напоследък наедрялото й коремче се забелязва с просто око въпреки ранния етап на бременността, а в едно от последните си интервюта рапърът Устата, в чието ново парче Деси има куплет, потвърди неволно щастливата вест.

Очаква се гласовитото миньонче да роди в края на ноември, като най-щастлив от случващото се е синът й Майки. Тийнейджърът стиска палци да се сдобие със сестричка. Самата Десислава мечтае за момиченце отдавна и дори обмисляше опцията да осинови,

но натовареният й график и липсата на време за Майки я отказаха да поеме ангажимент за второ дете. Последният път, когато феновете й във Фейсбук я поощриха да си припомни тръпката от майчинството, бе на кръщенето на племенницата й Вивиън в Пловдив през пролетта. Тогава Деси и Благо затрупаха мъничето със златни украшения и дрешки, а общата им снимка предизвика умиление и коментари от типа на „Хайде, действайте за сестричка на Майки. Трябва и едно момиченце да наследи красотата ти” и „Много ви отива това малко сладурче. Помислете по въпроса.”

Източник и снимка: monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Дан Колов оживява и възпитава в...

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на деня, в който...

Няма коментари към тази новина !