10 000 аплодираха Крис в Швеция

12.07.2017 15:27 | Видян 1784 пъти

10 000 аплодираха Крис в Швеция

Близо 10 000 души аплодираха Кристиан Костов след участието му в едно от най-популярните шоута на TV4 в Гьотеборг, видя човек на „Монитор“. Lotta pa Liseberg се излъчва на живо от увеселителния парк Liseberg и се следи от милион и половина публика пред малкия екран.

Българинът с руски корени и потенциал за световна звезда изпълни Beautiful Mess сърцато и в почти медитативен транс, след което отдели над 40 минути за опашката от чакащи за снимки фенове в бекстейджа. Сред престижното второ място на „Евровизия“ и сключения договор с Cosmos най-големия независим лейбъл в Скандинавия

Крис изненадващо осъзна, че е започнал да гради статут на тийн идол и в страната на големите поп продуценти като Макс Мартин (Джъстин Тимбърлейк, Кейти Пери, Пинк). Агитката от привърженици на Костов го затрупа, както с рисунки (предимно портрети по снимки от сценични гигове), така и с плюшени играчки и цветя. Особено трогнат Костов остана от сребърен пръстен с гравиран надпис Team Kris („Екип Крис“), който моментално си сложи и обеща скоро да не го сваля от безименния си пръст.

Преди да даде тон за песен в Гьотеборг момчето-чудо влезе в студио за записи в Стокхолм, а след завръщането си у нас ще стегне кецове за събитието MTV Presents Varna Beach, което на 15 юли ще го събере на една сцена с артисти като Тайни Темпа и Gorgon City. Само преди седмица Костов отметна от графика си с ангажименти и Expo 2017 в Казахстан, в чиято културна програма са заложени концерти на артисти като Риана, Бритни Спиърс и 30 Seconds To Mars.

Отличникът от X Factor бе сред специалните гости на едно от сборните шоута на Astana Arena, чийто капацитет е от 30 000 души. Костов няма да има никакво време за почивка през лятото тъй като с продуцентите му от „Вирджиния рекърдс“ наливат основите на дебютния му албум. Очаква се той да стане пазарен факт през октомври. Междувременно освен с ремикса на Beautiful Mess Крис е готов и с още три парчета, едното от които е на руски език.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !