Набедиха Ащън Къчър в изневяра

12.07.2017 14:41 | Видян 2603 пъти

Набедиха Ащън Къчър в изневяра

Кадър на холивудския актьор Ащън Къчър в компанията на друга жена разбуни духовете, че звездата кръшка на съпругата си Мила Кунис. Снимката попадна в жълтите хроники, а редица издания се обвиниха бившия на Деми Мур в изневяра.

„Трябваше да чуете колко разстроена беше Мила за това, че съм прекарал деня с братовчедка. Съжалявам, лельо Джоди, на тези списания им липсва достойнство“, написа в отговор на публикациите Къчър, който неведнъж попада в списъка на неверниците на холивудските таблоиди. През 2011 г. той беше набеден, че кръшка на Мур, което впоследствие довело и до развода им две години по-късно.

„Наистина проличава колко силен е характерът ти, когато подобни списания се опитат да те разкъсат с нещо, което може би си, а може би не си направил. А на следващия ден ти трябва да излезеш на сцената някъде, където цялата публика те гледа с укорение и със съзнанието, че си измамник.

Смятам, че имах късмет, че се разведох, защото почувствах какви са последствията и най-накрая видях раздялата на родителите си от съвсем различен ъгъл“, обясни Ащън през април, когато бе награден от Drake University и Robert D.&Billie Ray Center като „модел за подражание“.

Къчър и Кунис имат две деца – 2-годишното момиченце Уайт Изабел и Димитри, който се роди през ноември миналата година.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !