Адреналинката Яна: Не ми дават да виждам сина си

12.07.2017 12:42 | Видян 4391 пъти

Адреналинката Яна: Не ми дават да виждам сина си

Адреналинката Яна, която се прочу с порно клип заснет от едно от гаджетата ѝ не може да вижда сина си.

Адреналинката Яна продължава да живее разделена от единственото си дете, пише blife. Русокосата бургазлийка, която за последно видяхме като танцьорка от балета на любимото предаване Като две капки вода, все още има сериозни проблеми с бащата на сина си и неговите родители.

Те за пореден път отказват достъп на Яна Христова до хлапето ѝ, въпреки че тя има всички законови основания за това, съобщи вестник Шоу. Последният драстичен случая е от 24 юни, когато Яна отива в къщата на бившия си приятел Емил Леков, за да се види със сина си, който носи неговото име.

Още преди да доближи, е пресрещната от майката на ексгаджето ѝ Мариана Лекова, бивша главна архитекта на софийската община Слатина, която директно ѝ казва, че не може да си вземе детето. Младата жена не се отказва и се добира и до съпруга ѝ - дядото на момченцето, който пък я изпъжда от имота.

„Синът им нямаше смелостта да се покаже”, категорична е Яна, която изпрати сърцераздирателен призив, който знае къде се намира единственото ѝ отроче, да ѝ сигнализира.

„От 2 години се боря с бащата на детето ми да мога да виждам сина си. Всеки ми дава съвет да се обърна към съответните органи. Всичко което е зависило от мен и моите адвокати е направено. Подадени са сигнали до прокуратурата , която незнайно защо след повече от 6 месеца още не е предприела нищо адекватно! През 2017 година в България няма механизъм по който нещата да се случват нормално”, обяснява танцьорката.

Яна се запознава с бащата на детето си през 2007 година на купон за студентския празник. Две години по-късно – на 11 май на бял свят идва Емил-младши. Родителите му така и не сключват брак, а проблемите при тях започват скоро.

Двамата не могат да се разберат как да отглеждат сина си, като всеки излиза с различна версия по въпроса. През 2015 година само вестник Шоу съобщи, че адреналинката е спечелила правата над детето си, но на практика то продължава да живее с баща си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !