Наталия Кобилкина заряза мъжа си, за да трупа пачки

11.07.2017 12:38 | Видян 1493 пъти

Наталия Кобилкина заряза мъжа си, за да трупа пачки

Само дни след като каза „ДА” Наталия Кобилкина заряза съпруга си, за да трупа пачки. Парите се оказаха по-важни от брака, за сексоложката и тя хукна по семинари, пише HotArena.

Повелителката на малките бананчета заряза младоженеца и захвърли плановете си за дълъг меден месец. По план двамата трябваше да почиват поне 2 месеца, организирайки си тур из гръцките острови, но Наталия не издържа.

Сексоложката предпочете да се изявява като гуру за стотици самотни жени и в продължение на 1 седмица всеки ден трупаше сериозни пачки на гърба на отчаяните дами.

Освен че не си дава и миг почивка, сексоложката реши да си вдигне и цената. Някои от семинарите й достигат колосални суми, но Наталия е категорична, че парите си заслужават и има голяма полза от съветите й.

Преди месец Кобилкина се омъжи за гръцкия бизнесмен Такис Дретакис на остров Скиатос в компанията на роднини и приятели. Плановете на двойката бяха два месеца да почива, като обикаля из гръцките острови, но на работохоличката Наталия, тази ваканция й дойде в повече.

Тя захвърли романтиката и се върна да проповядва полезни съвети за малки бананчета.
Иначе съпругът на сексоложката също има успешен бизнес. Той редовно пътува из южната ни съседка, а това не пречи на новоизпечената му съпруга.

Според Кобилкина, това, че не са постоянно заедно само поддържа връзката им жива и страстта им винаги силна.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !