Столичаните с откровения за Стоянка Мутафова

10.07.2017 12:06 | Видян 1696 пъти

Столичаните с откровения за Стоянка Мутафова

Нова книга за великата Стоянка Мутафова ще излезе през септември. Неин автор е човекът, който я познава от първия си ден на тоя свят и я разбира най-добре – дъщерята на голямата актриса Мария Грубешлиева-Муки. Бъдещото издание ще включва три части: в първата за себе си разказва самата Мутафова, във втората думата взема Муки, а третата ще съдържа интервюта с колеги актьори, които си партнират с комедийната прима на сцената или пред камерата в театралните и екранните й изяви от последните години

„Тъй като онези артисти, които по-рано са играли със Стоянка в Сатиричния театър, вече ги няма, сега за нея ще говорят по-младите“, обяснява авторката. Грубешлиева лично е взела интервюта от повечето участници в хитовия тв сериал „Столичани в повече“ и в спектакъла „Госпожа Стихийно бедствие“, който на 18 юли ще гостува в Бургас, а на 20 и 21 юли – във Варна.

Всички интервюта са много вълнуващи – с Христо Гърбов, с Ненчо Илчев и останалите, а на Муки особено й лежат на сърцето личните откровения на Албена Павлова - Гълъбина, екранната снаха на баба Марийка от Столичаните.

Дъщерята на Мутафова засега не мисли за лятна почивка, защото още чете материалите за томчето, избира снимки, работи и с професионален журналист

по изглаждането на интервютата. Майка й пък чака с нетърпение поредната среща с публиката и не се оплаква от жегите, явно е в добра форма.

Муки е неприятно изненадана от излезлите в някои медии публикации за продажба на семейната вила в Драгалевци. „От нас подобна информация не е излизала. Някой чул-недочул и по слухове написал нещо... Ами ако не е вярно?!“, възмущава се тя от недискретното навлизане в личното им пространство.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !