Джордж и Амал заведоха близнаците в Милано

06.07.2017 12:56 | Видян 1831 пъти

Джордж и Амал заведоха близнаците в Милано

Холивудският ас Джордж Клуни и съпругата му Амал заведоха близнаците си Ела и Александър в Милано, научи монитор. Двойката бе забелязана на летището в Бергамо като излизайки от частния си самолет актьорът носел бебешки кошчета в еднакъв десен.

Двойката е изчакала децата да станат на 40 дни, което е оптималния минимум, за да им позволят да пътуват сред облаците. Амал и Джордж са били облечени неглиже и дегизирани със слънчеви очила, споделят очевидци за TMZ.com. Семейството стопанисва вила на брега на езерото Комо, където често разпуска с приятели.

Близнаците се родиха на 6 юни в болница Света Мери в Лондон, като първи на бял свят се е появил Александър, а две минути след него и сестра му Ела, става ясно от сертификатите им, стигнали до сп. People. Малко след щастливото събитие Клуни и партньорът му Ранди Гербер продадоха компанията си за текила Касамигос.

На въпрос как се е променил Клуни след бащинството Гербер, който също има две деца от топ модела Синди Крофорд, отговори: “На седмото небе е от щастие. Със Синди отидохме до Лондон да видим децата, а после прекарахме известно време с тях в дома им. Бебета са перфектния визуален микс между Амал и Джордж, наистина са много сладки!“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !